Velkommen til Thomas

Velkommen til Thomas

January 26, 2024 Off By Henrik Schou Madsen

Fra 1. februar 2024 starter Thomas Holdersen i en nyoprettet stilling i Dansk Vægtløftnings-Forbund. Thomas bliver landsholdskoordinator og projektleder.

Som landsholdskoordinator kommer Thomas til at skulle sikre en sportslig rød tråd fra U15 til seniorlandshold, og han bliver bindeled mellem det strategiske, politiske og det der rent faktisk sker på gulvet. Som projektleder skal Thomas styre vores kommende satsning sikkert igennem projektperioden. Vi glæder os til snart at kunne fortælle meget mere om projektet.

Thomas Holdersen er et velkendt ansigt i dansk vægtløftning. Vi kender ham som vægtløfter, som træner, og som kommentator under DM ugen, hvor han sammen med Peter Falktoft førte seerne igennem en spændende holdkonkurrence. Vi glæder os meget til at få Thomas med ombord som en del af vores forbundskontor, og ikke mindst til at kunne give vores landshold ekstra støtte.