OBS for landsholdsløftere som ønsker en sidste chance for at sætte krav til EM-senior.

October 31, 2023 Off By René Schultz Madsen

FRIST 01.11.23 kl 23:59

Atleter tilknyttet landsholdet gives dispensation til at løfte uden for konkurrence til øst/vest senior, såfremt de med deres træners besyv har en realistisk chance for at klare kvalifikationskrav til EM senior 2024.

OBS!. at dette ikke sikre udtagelse, dette er fortsat en vurdering fra landsholdstræneren og der opfordres til en forventningsafstemning inden.

Dispensationen skyldes at vi endnu ikke har modtaget en invitation til stævnet. Dette er forlægnet grundt oprindelige afholdende nation har trukket sig og man har skulle finde en ny. Derfor har DVF ikke modtaget en invitation med skæringsdatoer, dog forventer vi ikke at disse kommer til at lægge tidligere end udmeldingen.

OBS!. ekstra eftertilmeldings gebyrer.