Udskiftning i bestyrelsen

Udskiftning i bestyrelsen

January 16, 2023 Off By Henrik Schou Madsen

Med udgangen af 2022 har vi i bestyrelsen ændret i vores bestyrelsesgruppe.
Pr 31/12-2022 er Anders Bendix efter 21 års tjeneste trådt ud af bestyrelsen.

Michael Buth overtager ansvarsområdet ”Talent og Elite” godt hjulpet af Anders Søby. De skal nu i gang med den store opgave det er, at retænke strategien for talent og elite, så vi kan komme i mål med den strategiaftale der er lavet sammen med DIF på området. Michael bliver dermed den politisk ansvarlige for både senior og ungdom/junior landsholdene og de skal ses som en sammenhængende strategi.

Den ledige plads i bestyrelsens ”Økonomi og forretningsudvikling” overtages frem til årsmødet af Rasmus Melin Graasbøll. Rasmus har allerede hjulpet forbundet ifm en opdatering af vores budget og regnskab, og det var helt naturligt at spørge ham om at træde ind i bestyrelsen for det ansvarsområde.
Rasmus er på repmøde 2022 valgt som intern revisor. Den post skal derfor overtages af suppleanten Peter Stig.

Vi kan selvfølgelig ikke undvære Anders!
Anders har heldigvis sagt ja til at fortsætte i driften og træder ind i en rolle som landstræner. Han skal over det næste års tid, sammen med Michael og resten af bestyrelsen, være med til at beskrive hvad en egentlig landstræner-rolle består i. Herunder også hvordan vi fremover besætter den rolle og hvordan rollen skal udføres.

Det er i vores optik en gevaldig opnormering på elitefronten, og en fantastisk mulighed for at se på hele opgaven med nye øjne.

Med venlig hilsen
Tina Facius
DVF Formand