Tidligere DVF-bestyrelsesmedlem Allan Carlsen har – igen – opdateret DVF’s jubilæumsbog!

Tidligere DVF-bestyrelsesmedlem Allan Carlsen har – igen – opdateret DVF’s jubilæumsbog!

May 9, 2022 Off By Henrik Schou Madsen

Allan udgav ifm. DVF’s 50 års jubilæum den første historiske gennemgang af forbundets historie – primært bundet op på historiske data og fotos. Siden da har Allan opdateret bogen i 2010 og har nu – i forbindelse med DVF’s 75 års jubilæum – opdateret den igen.
Bogen indeholder bl.a. et væld af oplysninger om tidligere løftere, mesterskaber, frivillige og æresbevisninger, så har man lyst til at gå ombord i DVF’s historie fra sin start i 1945, så er bogen et must.
Bogen koster kr. 500,- og kan bestilles ved at maile til DVF’s kontor på; [email protected].

Bestillingerne skal være DVF i hænde senest den 13. juni 2022, hvorefter bogen vil ”gå i trykken”.