magbo system

Danske Seniormesterskaber 2022

April 5, 2022 Off By Simon Kastbjerg Darville

Informationer og tilmelding til DM Senior 13-15 maj 2022

Klik her for tilmelding til DM Senior 2022

Nye tanker om DM Senior

Det er i år 25 år siden VK Kono sidste gang afholdte Danmarksmesterskaberne i vægtløftning.Dengang tilbage i 1997 var der 36 deltagere, alle herre da kvinderne på det tidspunkt havde et særskilt stævne. Til det seneste DM deltog 96 løftere, M/K, og vi håber på at runde over 100 løftere i år. Det er derfor også passende at det netop bliver i år, hvor DM forsøger at gå i en ny retning.

DVF har valgt at DM i år skal finde sted over tre dage. Hensigten hermed er at skabe en mere professionel atmosfære til stævnet, og et generelt mere professionelt udtryk for sporten. VK Kono har taget denne hensigt til sig, og vil gøre hvad de kan for at understøtte det.

Om stævnet 

Stævnet afholdes i Sydbank Arenas Hal 1, der til dagligt er hjemmebane for Odense Håndbolds elitehold. Der vil under stævnet være adgang til fire omklædningsrum, et dommerrum samt lægerum til dopingkontrol. Det vil ikke være tilladt for publikum at medbringe egen mad og drikke, men arenaens café vil være åben under hele stævnet. Atleter er undtaget. 

Indvejningen vil være delt ud i grupper, således at det tilstræbes at alle vejer ind to timer før deres gruppe starter. Efter indvejning vil man få tildelt to adgangspas til halgulvet, ét til løfteren og ét til træneren. Adgang til opvarmnings- og konkurrenceområderne vil således kun kunne ske i de, af adgangspasset, angivne tidsrum. Der vil ligeledes være adgangspas til officials, hjælpere, Anti-doping Danmark og presse. Øvrige deltagere vil blive henvist til tribunerne sammen med publikum. 

Den planlagte opstilling til stævnet er skitseret på denne oversigt.