DM Masters 2022 indvejning

DM Masters 2022 indvejning

February 23, 2022 Off By Henrik Schou Madsen

Som tidligere udmeldt afvikles DM Masters 2022 over 2 dage! Dermed kan der være udfordringer for den enkelte deltager, hvis det bliver nødvendigt at gå en vægtklasse op – hvilket man iht. DVF’s stævnevedtægter har ret til!

Ved man f.eks. allerede nu, at man ønsker at deltage i f76 i stedet for f71 eller i m96 i stedet for m89 kan man med fordel veje ind søndag i stedet for lørdag. Det kræver dog, at man giver DVF besked senest torsdag den 3. marts på [email protected]

Det skal dog pointeres, at man KUN kan løfte hvis man vejer ind i den angivne vægtklasse. Således vil det f.eks. ikke være muligt at deltage søndag i f76 hvis man vejer ind på 70,9! – I så fald skulle man rettelig have deltaget lørdag i f71.

Gruppeinddelingerne påført dag for afvikling kan ses her;