Se DVF’s strategispor for 2022-2025

Se DVF’s strategispor for 2022-2025

February 4, 2022 Off By Henrik Schou Madsen

I Dansk vægtløftningsforbund har vi siden Repræsentantskabsmødet i maj 2021 samarbejdet med Danmarks Idrætsforbund (DIF) om at styrke bestyrelsen i deres arbejde og sætte fokus på mål og vision gennem en række visionsseminarer.

Det har skabt nogle gode drøftelser hele vejen rundt. På det seneste seminar er vi dykket ned i de strategispor vi skal arbejde med de næste 4 år. Strategisporene er de aftaler vi som specialforbund laver med DIF, en måde at sætte fokus på retning og udvikling, og som skal lægge til grund for vores arbejde de næste 4 år. Aftalerne – og deres udførsel – lægger ligeså til grund for en del af den økonomiske støtte vi modtager fra DIF.

Simon Darville har sammen med vores DIF-konsulent Pernille, og de øvrige ansatte i DVF, arbejdet tæt sammen for at lave gode og relevante spor og mål for den kommende periode og i denne videopræsentation kan I se Simons gennemgang af formålet med strategisporene generelt og hvordan vi arbejder aktivt med hvert enkelt spor. Vi synes det er blevet så godt, at vi gerne vil dele det med jer. Hvad synes I?