Hvilke faciliteter mangler Din kommune?

Hvilke faciliteter mangler Din kommune?

October 13, 2021 Off By Henrik Schou Madsen

Er træningslokale eller omklædningsrum en mangelvare i din klub eller kommune?
(billedet af træningslokale er fra AK Thor; Nordens ældste vægtløftningsklub)

Så er det med at komme til tasterne! For hvis du har en god ide til en ny facilitet – eller en opgradering af en eksisterende – i din kommune, kan du nu sende dit forslag til: danmarkmangler.dif.dk/Indsend-forslag 


Sammen med Danmarks Idrætsforbund (DIF) ønsker vi at sætte fokus på vigtigheden af gode lokale idrætsfaciliteter op til Kommunalvalget 2021. Og med ’Danmark Mangler’ får alle nu muligheden for at gøre deres kommune og lokale politikere opmærksomme på behovet for helt konkrete faciliteter.

Formålet er at styrke den lokale viden om behov og potentialer for bedre fysiske rammer til idræt, bevægelse og foreningsliv i hver kommune. Og håbet er, at platformen kan bidrage til en god lokal dialog om de potentialer, der er i hver kommune. For lokale borgere og idrætsforeninger er eksperter i lokale behov!

Så skynd dig ind og send dit bud på en ny facilitet og dennes placering!