Esbern Hansen afgået ved døden

May 7, 2021 Off By Henrik Schou Madsen

Esbern Hansen er efter et kort cancerforløb afgået ved døden! Selv om Esbern kom i behandling gik det desværre meget hurtigt ned af bakke.
Dansk Vægtløftnings-Forbund skylder ham stor tak for hans indsats gennem mere end 25 år som medlem og senere formand for Ordens- og Amatørudvalgt – i dag hedder Appeludvalget. Som formand var Esbern med til, på en altid ordentlig facon, at afgøre tvister mellem klubber og forbund.
Esbern startede i den sport han elskede, og som var en stor del af hans liv i 65 år, i Sporvejenes Idrætsklub. Senere skiftede han til AK Dan for at ende i Bagsværd VK, hvor han har bestredet flere poster i bestyrelsen!

På det idrætslige område er det vel ikke for meget at sige, at Esbern var ramt af meget krogede arme, og på trods af stor fysisk styrke havde han det lidt vanskeligt med dommerne. Dette til trods blev han Københavnsmester flere gange, men det største var dog et Europamesterskab som mastersløfter.

Æret være hans minde

På DVFs vegne Erling Johansen