Dagsorder mv. DVF rep.møde 2021 (opdateret)

April 23, 2021 Off By René Schultz Madsen

Dagsorden, beretninger, regnskab og budget til brug ved Dansk Vægtløftnings-Forbunds ordinære Repræsentantskabsmøde 2021 er nu offentliggjort.

I forbindelse med DVF’s ordinære Repræsentantskabsmøde 2021 den 22. maj i Idrættens Hus, vil det være nødvendigt at gennemgå dagsorden og valg samt godkendelse af regnskab fra det indkaldte – men ikke afviklede – Repræsentantskabsmøde 2020 inden 2021 mødet kan gennemføres!
Materialet for DVF’s ordinære Repræsentantskabsmøde 2020 kan downloades her;

DVF opfordre til, at eventuelle spørgsmål eller kommentarer til materialet for DVF’s Rep.møde 2020 gennemgås sammen med debatten ifm. Rep.mødet 2021!

OBS!
I forbindelse med de seneste retningslinjer for afvikling af møder og konferencer vil det være påkrævet, at alle deltagere ved Repræsentantskabsmøde 2021 skal forevise gyldigt Coronapas! I modsat fald vil vedkommende blive nægtet adgang til mødet!