Corona og DM Senior 2020

Corona og DM Senior 2020

November 6, 2020 Off By Henrik Schou Madsen

Dansk Vægtløftnings-Forbund har fået afviklingen af DM Senior 2020 godkendt af DIF da afviklingen kan foregå indenfor de udmeldte Corona-retningslinjer fra 26. okt. DVF og arrangør har således udarbejdet plan for, hvordan en korrekt og sikker afvikling kan finde sted!
DVF følger dog samtidig med i den forværrede situation vedr. Coronasmitte, og vil på den baggrund opfordre alle til selv at vurdere, om I udsætter Jer selv eller andre for en smitterisiko ved jeres deltagelse.
Selve stævnet vil leve op til alle de sikkerhedskrav der gælder nu, men da vi jo samles fra alle dele af landet – og det samtidig er umuligt at vide, hvad hver enkelt har været udsat for de sidste dage – så brug jeres sunde fornuft.
Alle økonomiske krav vil blive imødekommet.

Mange hilsner i håb om et godt stævne.
Erling Johansen formand for DVF