Coronahjælpepulje er igen åben!

Coronahjælpepulje er igen åben!

October 12, 2020 Off By Henrik Schou Madsen

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er igen åben for ansøgninger, da der er kommet flere millioner i puljen. Midlerne kan også søges af de foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra puljen, og der kan søges frem til den 30. oktober 2020 kl. 12.00.
Det er tredje gang at DIF og DGI’s åbner coronahjælpepulje for ansøgninger, og der er blevet tilført yderligere 76 millioner kroner. Hvis man som forening har tabt penge på grund af coronaens indtog i Danmark, kan man søge støtte her. – Det gælder også de foreninger, som tidligere har søgt puljen og fået en del af det beløb, de ansøgte om.

Eksempler på tab, der kan søges kompensation for, er blandt andet:
• Afholdte udgifter til halleje og forplejning til mindre arrangementer (maks. 350 deltagere), der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
• Tabte nettoindtægter fra medlemsindbetalinger (kontingent eller køb af specifikke træningstilbud) som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
• Tabte nettoindtægter fra foreningsarbejde på festivaler, markeder og øvrige arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
• Tabte nettoindtægter fra egne arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
• Tabte nettoindtægter (f.eks. deltagerbetaling) fra store breddeevents og motionsløb med over 500 aktive deltagere, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
• Tabte sponsorindtægter eller indtægter fra støtteforeninger som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.

Alle foreninger for direkte besked om puljens åbning via CFR (Central ForeningsRegister)

Læs mere om puljen – og hvordan der anøges her!