Nyhed fra DVF’s formand

Nyhed fra DVF’s formand

June 7, 2020 Off By Allan Carlsen

Undersøgelserne af IWFs præsident er nu foreløbig afsluttet,og det viser at der er flere uregelmæssigheder.

Manglende dokumentation for store beløb, hemmligholdte dopingresultater.samt en så stærk styring af forbundet at den demokratiske proces blev holdt nede.

Det er endnu uvidst hvad der kommer til at ske, men jeg ser det som en gylden mulighed for at få gennemført store ændringer. Det kræver dog at der handles hurtigt da personer af samme kaliber sikkert allerede er igang med at komme i position til at overtage.Det har åbenbart været muligt at tage store beløb af kassen uden at der er nogen som har reageret.

De nordiske lande med Sverige i front sammen med Norge og Finland vil holde mig orienteret så der måske nu kommer en mulighed for ordnede forhold i den sport vi holder af.

I de europæiske lande er der stadig nationer som ønsker at fortsætte som tidligere, og det skal der sættes ind overfor,så vi skal se at samle stemmer udenfor Europa.Jeg vil være i dialog med de nordiske lande så vi kan i fællesskab kan påvirke fremtiden.

Erling Johansen