Opfordring fra formanden

Opfordring fra formanden

May 1, 2020 Off By Henrik Schou Madsen

Det ser ud til at tidspunktet, hvor der igen kan åbnes for indendørsidrætten kommer til at vare lidt endnu! Men det skal ikke forhindre ”vægtløfteren” i at holde sig i gang, da det vil være muligt at træne udendørs. Og gøres det sammen med andre i grupper på under 10 personer – og med god afstand til sidemanden – kan motivationen forhåbentlig også holdes ved lige.

Alle vægtløftere ved, at man kan holde sig nogenlunde i gang, hvis der kan laves benbøjninger – og teknikken kan vedligeholdes nogenlunde med et kosteskaft! Hvis man kan have sit eget kosteskaft med, behøves det heller ikke at rengøres da andre så ikke skal bruge det. Andre øvelser der kan holde formen ved lige kan være; 30 meter løb, længdespring uden tilløb, stående højdespring, polsk 5 kamp med kuglekast osv.

Fællestræning udendørs er muligt, hvis der klædes om, og bades hjemme! Så det er bare med at komme i gang – og så snart der gives grønt lys fra myndighedernes side til indendørs træning, vil alle forhåbentlig hurtigt være oppe i fulde omdrejninger igen.

Erling.