Aflysning af DM Junior 2020

March 21, 2020 Off By Allan Carlsen

Jeg ved godt at der stadig er et stykke tid til den 18. april, hvor vi skulle have afholdt DM Junior i Kalundborg, men når jeg ser på alle de aflysninger/flytninger af arrangementer, der finder sted, så synes jeg det er på sin plads også at aflyse DM Junior.

Ligesom DM Senior vil vi selvfølgelig finde ud af hvornår de skal afholdes. Men lige nu er det vanskeligt at se om det bliver inden eller efter sommerferien. Vi er jo totalt afhængig af hvad Sundhedsmyndighederne melder ud. DVF’s bestyrelse vil drøfte hvornår vi kan afvikle alle de mesterskaber der aflyses og det vil blive meldt ud så snart vi har noget mere konkret.

Alle de løfter, der allerede har tilmeldt sig og dermed betalt startgegyr, vil selvfølgelig ikke skulle betale igen og er der nogen som har betalt og ikke kan deltage på den nye dato, vil få pengene igen.

Med venlig hilsen

Allan Carlsen