STÆVNESTYRINGSKURSUS

oktober 16, 2019 Slået fra Af Allan Carlsen

Sødag den 4. august og søndag den 8. september 2019 blev der afholdt et stævnestyringskursus i den canadiske system OWLCMS i henholdsvis AK. Atlas med 6 deltagere og i Svendborg AC  med 18 deltagere.

Det er aftalt at der skal afholdes et kursus i Gladsaxe Crossfit VL på Hørkærvej 1 i Herlev i forbindelse med deres allerførste klubmesterskab. Datoen er endnu ikke sat, med det bliver før den 17. november, hvor klubmesterskaberne finder sted.

Gladsaxe Crossfir VL stiller ´med 5 deltagere, så der er rigelig plads til deltagere fra andre klubber.

Kurset er gratis, så hermed en opfordring til at melde sig under fanen, så man selv er i stand til at afholde stævner med det fantastiske system, der giver et godt overblik til speaker, sekretær, trænere, løftere og publikum.

Allan Carlsen