Dansk vægtløftning til OL i Tokyo!

Dansk vægtløftning til OL i Tokyo!

september 18, 2019 Slået fra Af Henrik Schou Madsen

Tina Beiter skal til OL i Tokyo!
For første gang i dette årtusinde vil dansk vægtløftning være repræsenteret ved de kommende Olympiske Lege. Den danske dommer Tina Beiter er nemlig af det Internationale vægtløftningsforbund udtaget til legene i Tokyo næste år!

Tina Beiter er selv tidligere topløfter og har efter endt vægtløfterkarrierer i IK 99 kastet sig over gerningen som dommer. Tina har således tidligere været Dommerudvalgsformand i Dansk Vægtløftnings-Forbund (DVF) og sidder i dag i bestyrelsen for det Europæiske vægtløftningsforbund. Her varetager hun posten som formand for den tekniske komite.

DVF er stolte over udtagelsen og håber, at den kan blive fuldt op af deltagelse af dansk(e) løfter(e) ved legene. DVF har således iværksat projekt med henblik på, at få en – eller flere – løftere kvalificeret til OL 2020.