Indlæg fra formanden

Indlæg fra formanden

May 3, 2019 Off By Allan Carlsen

Ved afslutningen af EM Senior med 10 danske deltagere og topresultater hos næsten alle,så må der jo være noget der bliver gjort rigtigt i forbundet og klubberne.

Der er dog noget som er blevet helt anderledes gennem de sidste år. På de sociale medier har mange af vore løftere været i stand til at forklare vor sport på en måde som vi ikke har kunnet før. Jeg tror at vi egentlig altid har vidst at hvis man først blev fanget ind i vægtløftning så blev man aldrig færdig.

Teknik, træningsplanlægning, hviletid, råstyrke, spænstighed, hurtighed, personlig balance, godt træningsmiljø, evnen til at tage imod rettelser,osv. Det er en del af de forhold der skal gå op i en større helhed for at man kan lykkes på den rigtige dag. Netop fordi det stiller så store krav, er belønningen så stor at man bliver ved år ud og år ind. Det er vigtigt at vi alle hjælpes ad med at give så mange som muligt den fantastiske oplevels af at lykkes med det man har sat sig for. Man behøver ikke at blive mester for at kunne sige at man er lykkedes. Man skal blot indfri sin egen målsætning. Jeg har gennem mange år set vægtløftere som har været misundelige på deres modstander selvom de har vundet over dem, for de fik aldrig følelsen af at de ramte både teknik og styrke den rigtige dag, de var blot stærke.

Erling, som snart takker af som formand.