Ros fra formanden!

Ros fra formanden!

May 2, 2019 Off By Henrik Schou Madsen

Glade danskere ved NM Ungdom & Junior 2018.

Ved det nylig overstået Nordiske Mesterskab for Ungdom og Juniorer, blev der vist meget fin teknik af de Danske løftere! Og den ros skal sendes videre til de klubtrænere, som arbejder utrætteligt rundt omkring i landet. 
Når man dyrker en idræt som kræver en meget præcis teknik er der hele tiden noget, der skal rettes til, og man skal som udøver være parat til at lytte og forstå, at kritik altid er en positiv udmelding frem mod et fælles ønsket om at opnå det optimale.

Selve stævnet var en stor oplevelse! Man havde virkelig gjort sig umage i IK 99 og jeg tror at alle deltager og trænere fra de andre nordiske lande kunne være tilfredse med et stævne som lagde op til så mange personlige topresultater som var tilfældet.

Bredden i ungdom og junior er ikke så stor som vi kunne ønske, men de danske løftere der trods alt er i denne gruppe er af højeste karat. Det kan man nemt konstatere ved at se på resultaterne og de mange topplaceringer.

Erling Johansen
Fomand DVF