Nye kvalifikationskrav og frister

May 2, 2019 Off By Henrik Schou Madsen

I forbindelse mede indførelsen af nye vægtklasser pr, den 1. november 2018 har DVF udarbejdet nye kvalifikationskrav for deltagelse i Europæiske og Verdens mesterskaber. Kravene er offentliggjort på DVF’s hjemmeside!
Kvalifikationskrav til Nordiske mesterskaber lader vente lidt på sig, indtil det Nordiske Vægtløftnings-Forbund (NTF) giver en melding om rammerne for fremtidige stævner med 10 vægtklasser for både kvinder og mænd.

Samtidig med de nye kvalifikationskrav er frister for at opnå kvalifikation til de kommende Europæiske og Verdens mesterskaber også lagt frem på DVF’s hjemmeside.
Endelig kan kvalifikationskravene for deltagelse i DM Senior 2019 også ses på hjemmesiden.

Se kvalifikationskrav og frister på DVF’s hjemmeside her!