Info. om Aalborg Cup 2018

Info. om Aalborg Cup 2018

maj 2, 2019 Slået fra Af Henrik Schou Madsen

Jubel ved sidste års Aalborg Cup!

Ligesom sidste år arbejder vi i AK Jyden hårdt for at give jer allesammen et rigtig lækkert stævne til Aalborg Cup d. 8 og 9 september.

Igen i år vil alle deltagere få en t-shirt med hjem – i år får alle deltagere faktisk ikke bare en t-shirt, men en lille goodiebag! Vi har nogle gode sponsorer i ryggen, som hjælper til med at gøre stævnet rigtig lækkert.

I år vil der igen være stande med mulighed for at købe udstyr, og (selvom det ikke er vores fortjeneste) har vi den nyrenoverede Fjordpark lige i baghaven – der er god mulighed for en gåtur eller tage en dukkert. Og så vil der selvfølgelig være kage!

Vi har allerede fået tilmeldinger fra fire nationer; Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Fra Tyskland har vi blandt andre Patricia Rieger, der har trukket 100 kg i 75 klassen – det håber vi også på at se til stævnet. Fra Norge har vi Sol Anette Waaler, der løfter på det norske landshold og som placerede sig som nr 5 ved dette års EM – hun er også Crossfit Regionals 2018 atlet. Fra Sverige kommer blandt andre Sofia Rito, der til dagligt løfter i Sverige, men som til OL i Rio løftede for Uruguay. Kvindernes grupper bliver rigtig gode i år – herrerne kan selvfølgelig stadig nå at komme til – vi kan i hvert fald hurtigt nævne mange danske løftere, som vi ved kan hæve stævnets niveau helt vildt! 
Vi har derudover venskabsklubber der altid er søde til at bakke op… vi har allerede ca 20 internationale løftere tilmeldt. 
Vi håber vores dygtige danske løftere er friske på at give de internationale løftere kamp til stregen!

Mange er opmærksomme på at tilmelding foregår på Billetto; https://billetto.dk/e/aalborg-cup-2018-billetter-274580 – her findes også alle nødvendige oplysninger om stævnet… hvis nogle skulle have spørgsmål er man selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os på [email protected]

Sidste tilmelding er d. 25 august – det er jo lige om hjørnet! I hvert fald for os som arrangør 😉 
– Der er mulighed for eftertilmelding frem til 1. Sep.

Det kommer opdateringer om sponsorer, mad, tider og alt muligt andet på vores Facebook begivenhed og Instagram! Vi glæder os til at se jer alle sammen!