Fra formanden

Fra formanden

maj 2, 2019 Slået fra Af Henrik Schou Madsen

For efterhånden flere år siden besluttede vi i fællesskab at satse på blive ” Bedst i Norden”! Det har vi nu i nogle år opnået gennem et flot stykke arbejde af trænerne og vore atleter,så nu er det på tide at sætte os nye mål! Og der skal sigtes mod det største; OL!

Med de tiltag IWF og IOC har foretaget de seneste år, bl.a. i forhold til dopingbekæmpelse, er det for flere af vore atleter muligt at opnå dette med den rette hjælp fra Team Danmark og Olympisk komite. Jeg mener, at vi har gode kort på hånden for at modtage denne hjælp, med de flotte resultater, der er opnået ved EM, VM og her senest NM. 
Vi er kaldt til møde hos Team Danmark angående en OL-satsning, men desværre på et tidspunkt midt i arbejdstiden, hvor det var umuligt for DVF’s frivillige at deltage. Vi håber derfor på et snarligt møde udenfor normal arbejdstid, hvilket Team Danmark Og Danmarks Olympiske komite har stillet os i udsigt!

Vor egen økonomi strækker desværre ikke til at yde den hjælp, som er nødvendigt for at nå det sidste stykke. Flere af klubberne støtter kandidaterne, ligesom de selv har måtte bidrage med store beløb, men også her må det være vanskeligt at ens omgivelser såsom forældre, samlever, klubkammerater og trænere ofte må betale sig fri fra arbejde for at støtte op.
Jeg håber, at det ender med at vi kommer i mål. 

Erling.