Formanden har ordet

25. marts 2020 10:08 , af Allan Carlsen

Henrik, vor forretningsfører, er desværre sygemeldt.

Allan Carlsen arbejder på at videreformidle de mangeoplysninger fra DIF, EWF og IWF der kommer i disse tider.

 

Vi har efter aftale med Simon Darville ansat ham på timebasis til at bistå sekretariatet, og i

forbindelse med Henriks sygdom bedt ham sætte nogle flere timer af.

 

Vi beder derfor klubber og medlemmer udvise tålmodighed og forståelse for denne situation.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I denne tid hvor meget er uoverskueligt har bestyrelsen alligevel forsøgt at se ind i fremtiden, i forbindelse med de mange stævner der skulle have været afholdt.

Bestyrelsen har valgt, at de danske mesterskaber for seniorer, de danske mesterskaber for juniorer samt at de danske holdmesterskaber flyttes til andet halvår. Dette sker naturligvis i erkendelse af en usikkerhed for hvornår klubberne igen vil være åbne, samt at kvaliteten vil sådanne stævner kræver muligheden for en optimal forberedelse og træningsmuligheder.

Derudover, vil der være et par indgribninger i stævnekalenderen, således at afholdelsen af stævner og især deres rækkefølge giver mening.

  •     De danske holdmesterskaber for sæsonnen 2019/2020 vil afgøres som et led i de danske seniormesterskaber. Samtidig vil resultater tælle med i kvalifikationsperioden 2020/2021.
  •     Det vil være muligt at sætte kvalifikationskrav til danske seniormesterskaber til og med Øst/Vest-danske mesterskaber (10./11. Oktober)

Husk venligst, at dette er skabt ud fra meget usædvanelige omstændigheder. Det er forsøgt at finde en god og ordentlig løsning, men bestyrelsen kan ikke love, at ændringer ikke vil forekomme, hvorfor det er vigtigt at holde sig opdateret.

Vi vil opfordre de klubber, som ser sig i stand til at afholde stævner, at byde ind på de nye tidspunkter for stævnerne. Forbundet vil også tage kontakt til de klubber, der i første omgang var tilkendt værtsskab, og forhøre sig om en fortsat interesse.

Det er meget vanskeligt at holde sig i form, men mange steder har man fundet ud af at træne alene evt. udendørs. Vi håber, at denne meddelelse bidrager til ro i sindet, og at der kan fokuseres på en grundtræning, der er lettere at gennemføre under de ændrede omstændigheder. Det vigtigste er pt. at tage hensyn til hinanden og udvise omtanke.

Oversigten kan ses ved at klikke her.

 

 

Erling Johansen