Formanden glad for danske præstationer.

6. december 2017 12:26 , af Henrik Schou Madsen

Nu er Verdensmesterskaberne for seniorer 2017 i Anheim, USA for Danmarks vedkommende slut, med fantastiske resultater til følge.

Flere danske rekorder som holdleder ved stævnet Anders Bendix Nielsen har redegjort for i tidligere viser en fantaststisk udvikling og fremgang for dansk vægtløftning.
Jeg vil også gerne her - ligesom Anders Bendix Nielsen - rose de klubber og trænere som var rejst med, for at støtte deres klubkammerater, og hjælpe dem til at yde deres bedste, ligesom det daglige arbejde der gøres ude i DVF's klubber også skal anderkendes. En breddere elite er med til at skærpe konkurrencen og motivere vores internationale repræsentanter.

De rekorder som blev sat ved dette VM var rekorder som i forvejen var på et nivaue, hvor jeg tror vi var mange, der ikke troede, at det var muligt at forbedre dem yderligere, men tvivlen blev gjort til skamme.Tillykke til jer og DVF.

Ved samme VM virkede Tina Beiter som dommer, og allerde første dag ved stævnet blev hun sat i mestyerskabernes jury, hvor man jo får det ovedordnede ansvar for, at der dømmes retfærdigt! Det er en stor anerkendelse af Tinas kompetancer og indsats fra IWF's side.

Kort før VM var tre dommere samt Frank Petersen på Færøerne efter opfordring fra arrangør af eventet Burn Showdown. Eventet var et stort anlagt show med flere forskellige aktiviteter og herunder bl.a. vægtløftning. Turen var fuldt finansieret af Burn Showdown og de danske repræsentatnter var "tilkaldt" for at være behjælpelige med afviklingen af vægtløftningsdelen. Burn Showdown er et af de største stævner, der er afviklet på Færøerne, og det er glædeligt at se, at der er bud efter vore dygtige folk og de kompetancer de kan tilbyde.


Erling.